webbilleder adminCMS – "Hjemmesider med nem administration"

 

CMS – Content management System – giver kunden selv mulighed for at opdatere og vedligeholde hjemmesiden, nemt og tilgængeligt.

Standardsystemet fra BRUHN Grafisk ApS giver brugeren en række muligheder inden for opsætning. Der er brugeradministration via browseren – og man opretter, sletter og vedligeholder selv sin side, hvis man ønsker det: Artikler, menuer, lister, kontakt, arrangementer, billeder m.m.

Hurtig opdatering og aktualitet

Ved at benytte et CMS fra BRUHN Grafisk ApS får brugeren mulighed for selv at opdatere – ofte og regelmæssigt. En opdateret og aktuel hjemmeside er en forudsætning for, at besøgende vender tilbage til hjemmesiden. En overskuelig og logisk opbygning og struktur er også en væsentlig faktor for gentagne besøg.

Engangsinvestering

En CMS løsning inkluderer upload, klargøring til brug, vejledning, hjælp til opsætning, topgrafik samt eventuelt domæneregistrering. Herefter er det let at opdatere og vedligeholde sin hjemmeside.
Software til CMS bør a.h.t. sikkerhed og aktualitet opdateres ligesom det er tilfældet med anden software.

Rettigheder

Når man køber en hjemmeside hos BRUHN Grafisk ApS, anvender vi opensource til CMS – dvs. rettigheder ikke ligger hos BRUHN Grafisk ApS.

Har du specielle ønsker, tilpasser vi gerne Joomla eller WordPress til dig, for eksempel med bestillingslister, shop-løsning, e-handel, sprogskift og meget mere.

Har du idéen til din hjemmeside – så har vi erfaringen til at løfte opgaven. Og idéerne kommer vi sådan set også gerne med...!

 

 

joomla logoCMS - Content Management System

Vi tilbyder primært løsninger baseret på Open Source programmerne: Joomla eller WordPress.

Vi har nøje valgt disse CMS ud på grund af deres brugervenlighed, funktionalitet og effektivitet.

Vores foretrukne system er Joomla.

Vi leverer også shop-løsninger. 

wordpress

Web løsninger